DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , kariyer günleri , adana doğa , üniversite tanıtımları , doğa koleji kariyer günleri , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer

Adana Kampüsü Kariyer Günleri, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurucu Öğretim Üyesi Sedat Örsel'in konferanslarıyla başladı. Turgay Polat sunumunda öğrencilerimize küresel bakışın kazanılması bunun için dil ve teknoloji becerilerinin gelişmesi gerektiğinden bahsederken Sedat Örsel gençlerin kendilerini bir çok alanda geliştirmesi gerektiğini tek yönlü gelişimin kariyer planlamasında sorun yaratacağını vurguladı.

Doğa Koleji Adana Kampüsü Kariyer Günü etkinliğine Hatay, İskenderun ve Gaziantep kampüslerinden çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Üniversitelerin tanıtım stantlarını gezerek kariyer hedeflerini belirlemek isteyen öğrencilerimiz stantlardaki öğretim görevlilerinden üniversite ve bölümleri hakkında bilgi aldı. Ardından öğrencilerimiz; elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, inşaat mühendisliği, tıp, mikrobiyoloji ve genetik, psikoloji, işletme, beslenme ve diyetetik, hukuk, gastronomi bölümlerinin tanıtıldığı kariyer odalarında alanında uzman kişilerden meslekler hakkında bilgi alma fırsatı yakaladılar.