Haber ve Etkinlikler

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla 9 Ekim'de açılıyor.

ETİKETLER : kış okulu , sanat eğitimi , spor eğitimi , enstrüman eğitimi , müzik eğitimi , satranç kursu
Akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek, sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru anlatabilmek için yapılandırılan Doğa Koleji Kış Okulları, 9 Ekim 2021’de başlıyor.
 
Günümüz dünyasında başarıya giden yolda çok yönlü deneyim ve kazanım büyük önem taşımaktadır. Kişi birçok yönünü geliştirerek hedeflediği yönde daha kalıcı başarılara ulaşmaktadır.
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji vizyonunda önemli bir yer edinen Kış Okulu ile geleceğin güçlü bireylerine farklı dokunuşlarda bulunmak ve onları geliştirmek amaçlanmıştır.

Spordan Müziğe, Kodlama ve Robotikten Görsel Sanatlara

Kış Okulları’nda spor, müzik, drama, kodlama&robotik, satranç, görsel sanatlar branşları ve mıknatıs okulu adı altında açılacak kurs programları, İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından verilecek.
 
Yaş gruplarına göre programlanan Doğa Koleji Kış Okulları kurslarına +5 yaş, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir. Kış Okulu branşları, Doğa Koleji kampüslerinin sunduğu fiziksel imkânlara göre belirlenmiştir.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız...



 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL