DOĞA KOLEJİ, MÜZİK YARIŞMASINDA YARI FİNALE YÜKSELDİ!

Rock'n Purple liseler arası müzik yarışmasında Doğa Okulu öğrencileri, yarı finale yükseldi.

ETİKETLER : Rock'n Purple , liseler arası müzik yarışması , Ataşehir Doğa Koleji , müzik , çok sesli evrensel müzik , başarı , Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu Rock'n Purple liseler arası müzik yarışmasında, Ataşehir Doğa Koleji, grubunda birinci olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Başarının Sırrı Çok Sesli Evrensel Müzik Eğitimi

Doğa Okulu olarak öğrencilerimize çok sesli evrensel müzik dinlemeyi onu yorumlamayı öğretiyoruz. Bu çok sesli evrensel müziği dinleyenler, anlayanlar, sevenler, soyut düşünme yetilerini arttırıyor, düşünme gücünü geliştiriyor, ince duyarlılıklar kazanıyor. Bizim de öğrencilerimize kazandırmak istediklerimizde tam anlamıyla bunlar. Doğa Okulu öğrencileri müziğin evrensel dili olan notaları, dünyaca ünlü bestecileri ve sanatçıları öğreniyor daha küçük yaşlarda pek çok müzik enstrümanıyla tanışarak yıl içinde düzenlenen pek çok konser ve etkinlikte sahneye çıkıyor.

MÜZİK YARIŞMASINDA YARI FİNAL BAŞARISI!