DOĞA KOLEJİ'NDE CARDFINANS AYRICALIKLARI

Doğa Okulu ve Finansbank işbirliği ile ayrıcalıklı eğitim fırsatı! CardFinans ile 15 Temmuz -15 Eylül 2013 tarihleri arasında Doğa Koleji'ne yeni kayıt yaptıranların Finansbank POS’larından yapacakları tek çekim veya 2-6 arası taksitli ödemelerine artı 4 taksit imkanı! Üstelik tek seferde yapacakları 8,000 TL ve üzeri ilk ödemelerine 30 Eylül’e kadar Doğa Okulu Mağazalarında geçerli 450 TL değerinde ParaPuan!

ETİKETLER : Doğa Okulu Mağazaları , Finansbank , CardFinans

*Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyaya 1 kez katılabilir ve en fazla 450 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
*ParaPuan'lar kredi kartlarına anında yüklenecek olup, sadece Doğa Okulu Mağazalarında yapılacak harcamalar için kullanılabilecektir.
*ParaPuan'ların son kullanım tarihi 30 Eylül 2013 olup, kullanılmayan ParaPuan'lar 1 Ekim 2013 tarihinde geri alınacaktır. ParaPuan kullanımı sadece Doğa Okulu Mağazalarındaki fiziksel Finansbank POS'larda geçerli olacaktır.
*Artı 4 taksit üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine eklenir. Artı 4 taksit web POS’lar hariç müşteri talebine bağlı olarak yapılmaktadır.
*Kampanyaya sadece Finansbank kredi kartları dahildir. Banka kartları, iade işlemleri ve ParaPuan kullanılarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
*Kampanyadan kazanılan ParaPuan'lar değerli ParaPuan kapsamında kullanılamayacaktır.
*Bireysel ek kartlarla yapılan alışverişlerden kazanılan ParaPuan'lar asıl kart sahibinin kredi kartına yüklenecektir.
*Ticari kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır. Bir müşteri birden fazla bireysel kredi kartı kullansa bile kampanyadan yalnızca 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilecektir.
*Kazanılan ParaPuan'lar sanalkart ile yapılan alışverişlerde kullanılamaz.
*Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinden meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.