DOĞA KOLEJİ'NDE CULTURAL CHILDREN'S GAMES

Cultural Children Games etkinliğinde eğlenirken öğrenme, oyunun diline hakim olma, öğrencinin öğrendiği yapıları uygulaması hedeflenen kazanımlardır.

ETİKETLER : ingilizce eğitimi , yabancı dil eğitimi , english games , ingilizce faaliyet , Doğa Okulu ingilizce

Cultural Children Games başlığı altında 5 yaştan 4. sınıfa kadar tüm sınıflarımızda uygulanan etkinliğimizde temel amacımız öğrencilerimizin dünyanın çeşitli yerlerinde ve farklı kültürlerde oynanan çocuk oyunlarından kendi yaş grubuna uygun olanları tanıma ve öğrenme fırsatı edinme, bu oyunları İngilizce dilinde oynama ve uluslararası bakış açısı edinmeleridir. Bu etkinliğimizin temelinde eğlenirken öğrenme, oyunun diline hakim olma, öğrencinin öğrendiği yapıları uygulaması hedeflenen kazanımlardır.

Öğrencilerimizi dünya üzerindeki farklı kültürler ile buluştururken, oyunları İngilizce dilinde oynamalarını sağlamak, global farkındalık ve iletişim kavramlarını ön plana çıkararak, uluslararası çalışmalarımıza da yön verecektir.

Ülkelerin tarihi, sosyal ve coğrafi yapıları çocuklarının oyunlarında da etkili olmuştur. Bu bakış açısı ile öğrencilerimizin dünya üzerindeki farklı kültürlere merak duymaları, oyunlar ile ülkelerin sosyal, tarihi ve coğrafi yapıları ile bağlantılar kurmaları dil edinim süreci deneyimlerini zenginleştirecektir.