DOĞA KOLEJİ'NDE DÜNYA TASARRUF GÜNÜ

Doğa Anadolu Lisesi Öğrencileri 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü‘ne özel 30 Ekim Çarşamba günü TEMA ve ACTECON’dan alanında uzman katılımcılarla buluştu.

ETİKETLER : dünya tasarruf günü , TEMA , ACTECON , e-atık , çevre bilinci , erozyon , geri dönüşüm , tasarruf , sosyal sorumluluk
Alanında uzman katılımcılar, bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları, hep birlikte tek bir damlanın nasıl göl olabileceğini konuştuklarıı programda öğrencilerimizle bir araya geldiler.
Doğa Anadolu Liseleri Fizik Bölümünün düzenlediği etkinlikte; Geleceğimiz için toprak-hava ve suyun önemi, e-atık ve dünyada azalan enerji kaynakları gibi yaşantımızı tehdit eden önemli konular Üsküdar Doğa Kampüsü'nde işlendi. Tema Vakfı 1. Bölge temsilcisi Arzu Bozgül’ün “Erozyon ve Çevre Bilinci” adlı sunumu, Actecon Danışmanı Bahadır Balkı’nın “ Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Geri Dönüşümü” adlı sunumu ile Dünya Tasarruf Günü’nde öğrencilerimizi derin bilgileriyle aydınlattılar.
Sunum sonrasında öğrencilerin katılımıyla Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm konuları üzerine tartışıldı. Dünyanın geleceğini nasıl daha iyi koruyabilmemiz gerektiği konusunda öğrencilerin değişik fikirleriyle Dünya Tasarruf Günü temalı etkinliğimiz sonlandırıldı.