DOĞA KOLEJİ'NDE “ALİ KIRCA İLE MÜNAZARA MEYDANI” BAŞLIYOR!

Yıllarca ekranların bağımlılık yapan tartışma programının hazırlayıcısı ve sunucusu Ali Kırca, Doğa Okulu öğrencileriyle “Münazara Meydanı”nda buluşuyor.

ETİKETLER : ali kırca , münazara meydanı , münazara , türkçe , bahçeşehir doğa , öteki bahçe , ortaokul

Doğa Koleji, öğrencilerinin eğitimine sosyal ve kültürel gelişimine olanak sağlayan vizyon projeleriyle devam ediyor. Türkçe dersinin en önemli etkinliklerinden biri olan münazarayı, tartışma platformuna taşımayı amaçlayan “Doğa Okulu’nda Ali Kırca ile Münazara Meydanı” programı, Doğa Okulu Türkçe Bölümü'nün önderliğinde, velilerin ve öğrencilerin seyirci olacağı Bahçeşehir Doğa Koleji'nde başlıyor. Programın sonunda Ali KırcaÖteki Bahçe” adlı kitabını imzalayarak Doğa Okulu velileri ve öğrencileriyle buluşacak.

Ali Kırca’nın yöneteceği tartışma platformuna öğrencilerimiz büyük bir heyecan ile hazırlanmaya başladı. Beş farklı güncel konunun tartışılacağı münazara meydanında öğrenciler konularını kura ile kendileri belirleyecek.

Yer: Bahçeşehir Bilim Doğa Okulu Konferans Salonu
Adres: Esenkent Mah. Cemalpaşa Cad. No:3 (Aqua Club Dolphin Yanı) Bahçeşehir / İstanbul
Tarih: 11 Nisan 2015
Saat: 14.00-16.00

DOĞA KOLEJİ'NDE “ALİ KIRCA İLE MÜNAZARA MEYDANI” BAŞLIYOR!