DOĞA KOLEJİ'NİN BAŞARILI SPORCULARI MİLLİ TAKIMLARDA

Doğa Koleji'nin genç sporcuları Milli Takımlarda başarıdan başarıya koşuyor! Vizyonunda kaliteli ve kültürlü sporcu yetiştirmek olan okulumuz ülkemiz sporuna katkıda bulunmaya devam ediyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu spor başarıları , okul sporları , milli takımlar

Doğa Koleji; öğrencilerine sunduğu eşsiz sportif imkanlarla onların spora olan yatkınlıklarını ve yeteneklerini pekiştiriyor. Daha okul öncesi dönemde başlayan ve sporu sevdiren Doğa Koleji, ilköğretim 3. Sınıftan itibaren öğrencilerini branşlaşmaya yönlendiriyor. Kürekten snowboarda, badmintondan biniciliğe kadar her spor dalında faaliyet gösteren öğrenciler Türkiye ve dünya çapında pek çok başarı elde etti. Doğa Okulu öğrencileri; binicilik, kürek, basketbol, voleybol, yüzme, judo, badminton, hentbol, step ve jimnastik, futbol, dağcılık ve tırmanma gibi sportif faaliyetlerle akademik eğitimlerinin yanında sanatsal ve fiziksel gelişimlerini de üst düzey imkanlarla ve modern tesislerde sürdürüyor. Akademik başarıların yanında spor ve sanat başarılarına da önem veren ve öğrencilerini her alanda hayata donanımlı hazırlayan Doğa Koleji, öğrencilerine yurtiçinde ve yurtdışında da pek çok imkân sunuyor. Doğa Koleji’nin başarılı sporcuları milli takımlarda, NBA’de ve pek çok farklı uluslararası platformda kendine yer buluyor.

Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası

08 – 20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Yunanistan’ın Girit Adası’nda düzenlenen Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye final maçında İspanya’yı 65-57 yenerek Avrupa Şampiyonu olup altın madalyayı kazandı. Milli Takımda yer alan mezun öğrencilerimiz; Cedi OSMAN (MVP), Efekan COŞAR, Tayfun Erülkü,Metin TÜREN, Kartal ÖZMIZRAK, Doğukan ŞANLI ve Emircan KOŞUT

Doğa Okulu öğrencileri milli takımlarda

Avrupa Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası

24 TEMMUZ- 3 AĞUSTOS 2014 Tarihlerinde ülkemizde düzenlenen Avrupa Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye final maçında Sırbistan’ı 85 – 68 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Mezun ve halen okuyan öğrencilerimiz : Ayberk OLMAZ, Ege ARAR ve Okben ULUBAY

Doğa Okulu öğrencileri milli takımlarda

Dünya Basketbol Şampiyonası

30 AĞUSTOS – 14 EYLÜL 2014 tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek olan Dünya Basketbol Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Erkek basketbol takımımızda Doğa Okulu mezunlarından Melih MAHMUTOĞLU, Cedi OSMAN ve Samet GEYİK aday kadroda yer alıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımımıza başarılar diliyoruz.

A Milli Erkek Basketbol Takımı