DOĞA KOLEJİ'NİN DEV KORSAN GEMİSİ KUŞADASI'NA EĞLENCE TAŞIYOR!

Doğa Koleji’nin, Türkiye’nin en gözde plajlarını ziyaret edecek olan dev korsan gemisi ‘‘Treasure Hunt’’ plajlara eğlence, hareket ve heyecan taşıyacak. Korsan kostümleri giyecek olan çocuklar 18-27 Ağustos 2014 tarihleri arasında pek çok farklı faaliyete katılıp, ödül kazanma şansı yakalayacaklar.

ETİKETLER : Kuşadası Setur Marina , korsan , kuşadası yaz etkinliği , korsan gemisi

Doğa Okulu yaz aylarında birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor. Etkinlik, 27 Ağustos’a dek plajlara hareket ve eğlence taşımaya devam edecek. Etkinliğe katılan tüm ‘küçük korsanlar’ oyuna uygun olarak korsan kostümü giyecek ve korsan aksesuarları takacak. Hatta dileyen çocuklara korsan makyajı da yapılacak. Bu keyifli oyuna dahil olan tüm çocukları oyunun sonunda ödül olarak korsan maskeleri bekliyor.

Doğa Okulu dev korsan gemisi ‘‘Treasure Hunt’’ ile çocuklar oyunun yanında sanatsal faaliyetlerde de bulunacak. Plajda yapılacak en güzel etkinliklerden biri olarak çocuklar, kumdan heykeller ve kaleler yaparak yaratıcılıklarını ortaya koyacaklar.

Çocukların spor yapmalarına da olanak sağlayan dev korsan gemisi ‘‘Treasure Hunt’’ Doğa Cup çerçevesinde pek çok sportif etkinliğe de sahne olacak. Farklı yaş gruplarına yönelik düzenlenecek olan pek çok spor karşılaşmasında çocuklar beach volley’den futbola, beach handball’dan badminton’a, mini atletizme kadar pek çok farklı etkinlikte yer alabilecek. Bu etkinliklerin yanı sıra çocukların çok sevdiği seksek, mendil kapmaca, yakartop, istop gibi pek çok geleneksel oyun da plaj yorumuyla çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak. Bu yarışmaların sonunda çocukları yine birbirinden ilginç ödüller bekliyor olacak.

Doğa Koleji'nin Dev Korsan Gemisi Kuşadası'nda