DOĞA KOLEJİ'NİN SKYTURK 360 ZİYARETİ!

Öğrenci meclisimizin "Medya Ve İletişim" başkanı ve komisyonları Skyturk 360 binasına bir ziyarette bulundu.

ETİKETLER : Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , Gülben Ergen , t-MBA , Temel Okaygün , Skyturk 360
Haber müdürü Temel Okaygün'ün karşılamasıyla başlayan Skyturk yolculuğumuzda öncelikle yetkili kişilere t-MBA eğitim sistemimizden, bu sistemin beraberinde getirdiklerinden bahsettik. Yılbaşında kimsesiz çocuklar için hazırladığımız sosyal sorumluluk projemizi anlattık. Hoş bir muhabbet ortamı sağladık. Kendisi de bizlere deneyimlerinden bahsedip tavsiyelerini sundu. Ardından kanal içindeki turumuz başladı. Gün boyunca haber stüdyolarından çeşitli program stüdyolarına kadar birçok stüdyo, çalışma alanı ve fazlasını gözlemleyerek keyifli vakit geçirirken aynı zamanda iş tecrübesi edindik. Ziyaret sırasında kulisinde olan Gülben Ergen ile tanışarak karşılıklı sosyal sorumluluk projelerimizi anlattık. Bu imkanı bizlere sağlayan ve başından beri desteklerini çekmeyen Temel Okaygün'e teşekkür ediyoruz!