DOĞA KOLEJI ÖĞRENCİLERİ MICROSOFT DENEYİM MERKEZİ’NDE

16- 30 Mart 2015 tarihleri arasında yapılmış olan Microsoft Showcase School eğitimlerinden sonra şimdi de Doğa Okulu öğrencilerinden Microsoft Türkiye'ye ziyaret!

ETİKETLER : Microsoft türkiye , azure remote app , tuzla bilim okulu , bahçeşehir bilim okulu , ataşehir 2 doğa koleji

Microsoft Açık Akademi ve It Akademi çalışmalarının anlatıldığı sunumun ardından öğrencilerimiz, 21.y.y’ın eğitim teknolojileri trendleri arasında olan grafik tabanlı yazılım geliştirme programı olan Kodugame ile grup çalışması gerçekleştirildi. Belirlenen senaryo ile her bir öğrencimiz senaryonun bir bölümünü tamamlayarak kendi oyunlarını tasarlama şansı buldular.

Etkinlik sonunda Microsoft tarafından ödüllendirilen öğrncilerimiz, Bulut sistemini ve Microsoft Azure Remote App gibi uygulamaları hakkında katıldıkları workshop ile teknolojinin günümüzde geldiği nokta ile ilgili oldukça yararlı bilgilere sahip oldular. Bahçeşehir Bilim Okulu, Ataşehir 2 Doğa Okulu ve Tuzla Bilim Okulu öğrencilerinin katılım gösterdiği Microsoft gezisi sonrası öğrencilerimizin yazılımda grup çalışması ve teknoloji trendleri hakkında daha fazla fikir sahibi oldular.