DOĞA KOLEJİ, SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ YARIŞMASINDA YİNE İLK 10’DA!

Başarı geleneği devam ediyor! Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında 2 öğrencimizle 10 finalist arasındayız.

ETİKETLER : samsung geleceğin mucitleri , mucit yarışması , proje yarışması , kids tv , doğa koleji başarı , ayşegül çelik

Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen ‘Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında, İzmir Bornova Kampüsü 7. sınıf öğrencisi Ayşegül Çelik, hazırladığı ‘Gaz Alarmında Tam Güvenlik’ adlı proje ile ilk 10 finalist arasına girmeye hak kazandı. Doğa Koleji öğrencileri aynı yarışmada geçen yıl da büyük başarı göstererek 4 ödül birden kazanmıştı. Yarımada Mavişehir 2 Kampüsü öğrencilerimizden Yahya Uyrum da "Çamaşırlozet" adlı projesiyle ilk 10 finalist arasındaki yerini aldı.

Kidz TV tarafından her iki kampüsümüzde yapılan çekimlerde projesini anlatan öğrencilerimiz Ayşegül Çelik ve Yahya Uyrum, 22 Ekim 2017 Pazar günü Kidz TV ekranlarına çıkarak tüm Türkiye’ye projesini sunacak. 8 Kasım tarihinde Samsung İnovasyon Merkezinde yapılacak jüri elemesini geçtiği takdirde 9 Kasım 2017 tarihi itibariyle Multi Channel Developers Halk Oylaması’na katılacak projemiz tüm Türkiye tarafından oylanacak ve yarışmada ilk üç finalist belirlenecek.

Finale katılmaya hak kazanan ve okulumuzu ulusal düzeyde temsil eden öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.