DOĞA KOLEJİ SANAT ve EKOLOJİ FESTİVALİ ANKARA'DA

Doğa Kolejinin geleneksel Ekoloji ve Sanat Festivali Ankara'yı da sardı.

ETİKETLER : ekoloji festivali , doğa festivali , sanat festivali , uçurtma şenliği , doğa yürüyüşü , sanat atölyeleri , ankara etkinlik , doğa koleji , ankara uçurtma şenliği

Doğa Kolejinin gelenekselleşen, yazın gelişini müjdeleyen, öğrencilerimizin büyük bir heyecanla bekledikleri Doğa Sanat ve Ekoloji Festivali tüm Ankara kampüslerinden yaklaşık 1300 öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleşti. Çayyolu kampüsünde gerçekleşen festivalde, "22. Türkiye Polifonik Korolar Şenliği"nde çocuk şarkılarını yorumlama" kategorisinde ödülü alan Ankara İncek kampüsü koromuzun ve müzik öğretmenlerimizin konserleri, öğrencilerimizin dans gösterileri, sanat ve ekoloji etkinlikleri yer aldı.

Öğrencilerimiz festivalde kozalak toplayarak magnet yapımı atölyesinde çalıştılar, patates, yaprak ve taş gibi doğal materyallerle baskı atölyesinde birbirinden güzel eserler çıkardılar,  atık malzemelerden maske yaptılar, dekoratif yumurtalar ve dekoratif taş atölyesinde ürettiler. Çuval yarışı, halat çekme yarışı, hulohop yarışı, uzaktan kumandalı araba yarışları, yumurta taşıma yarışları, peyzaj çalışmaları ile şenlenen festivalimiz "uçurtmam uç" etkinliğiyle sona erdi. Festivalde Doğa Ailesi olarak doğa ile iç içe olmanın tadını çıkararak yaza merhaba demenin mutluluk ve heyecanını doyasıya yaşadık.