DOĞA KOLEJİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ'NDE SERTİFİKA TÖRENİYLE GÖRKEMLİ FİNAL!

Türkiye'de ilk kez Doğa Kolejinin organize ettiği ve Türkiye'nin dört bir yanından bini aşkın Doğa öğrencisinin katıldığı Türkiye Geneli Yaratıcı Yazarlık Festivali görkemli bir sertifika töreniyle sona erdi.

ETİKETLER : yaratıcı yazarlık , yazarlık festivali , ali rıza , ortaokul festival , gülten dayıoğlu , antalya festival , türkçe eğitimi , doğa koleji ortaokul , antalya kitap fuarı

1-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen festival programında sertifika heyecanı yaşandı. Sertifika töreni, Doğa Koleji Akademik Direktörü Salih Zeki Akbay'ın konuşmalarıyla başladı. Akbay'ın "Hiçbir zaman eğitim kurumuna salt kuru bilgiler yığını ve salt sınav hazırlık merkezi gözüyle bakmadı Doğa Koleji." sözü, kurumun ve festival programının eğitim politikasının bir özetiydi. Gülten Dayıoğlu'nun onur konuğu olduğu festival ulusal basın kanallarında da kendine yer buldu ve festivalden övgüyle bahsedildi.

Dört günlük festival programı süresince Doğa Koleji öğrencileriyle buluşan on dokuz yazar, plaketlerini Doğa Koleji Akademik Direktörü Sayın Salih Zeki Akbay'ın elinden aldı. Öğrencilerin festivalde yaşadıklarından derlenen video klibin yayını sırasında da keyifli anlar yaşandı. Öğrencilerin atölye çalışmalarında yazdığı ürünlerden oluşan seçki, barkovizyona yansıtıldı. Sıra, özgür kalan duygu ve düşüncelerin kitaplaştırılmasında...

Genç yazar adayları, başarıyla tamamladıkları eğitim programı sertifikalarını ünlü yazarların elinden aldı. Elli altı kampüsten bin beş yüz öğrencinin sertifika geçişi, oldukça görkemliydi. Yaklaşık yüz öğretmenin de görev aldığı festival programı; protokol, yazar ve öğretmenlerin aynı karede buluştuğu anların ölümsüzleştirilmesiyle son buldu. Öğrencilerimiz bu kadar güçlü bir eğitim programının içinde yer almanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da gelecek yılın programı için sabırsızlanıyordu.