DOĞA KOLEJİ YAZARLARLA BULUŞUYOR! İLK KONUĞUMUZ YAZAR ve SENARİST DOĞU YÜCEL

“Doğa Koleji Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğimizin ilk konuğu yazar ve senarist Doğu Yücel, 7 Mayıs Perşembe saat 16.00’da canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

ETİKETLER : doğu yücel , yazarlarla buluşma , canlı yayın , senaristlik , yazarlık , roman nasıl yazılır , eda dağdelen , lise liderlik akademisi

Yeni yaşam koşullarının bir sonucu olarak kitap satışları %32 arttığı bu dönemde değerini unutmaya başladığımız dostlarımız kitaplarla tekrar bir aradayız. Bizler de "Doğa Koleji Yazarlarla Buluşuyor" başlıklı canlı yayınlarımızda öğrencilerimizi yeni yazarlar tanıştırıyor, edebiyatın farklı kolları üzerine sohbet ediyoruz. Programımızın ilk konuğu başarılı yazar ve senarist Doğu Yücel, yazarlık serüveni, senaristlik,  bilimkurgu ve fantazya romanlarla ilgili Lise Liderlik Akademisi öğrencilerimizin sorularını cevaplayacak. Türk Dili ve Edebiyat Bölüm Başkanımız Eda Dağdelen'in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan yayında “Lise Liderlik Akademisi” öğrencilerimiz Doğu Yücel'e eşlik edecekler.

7 Mayıs Perşembe günü saat 16.00'da gerçekleşecek Doğu Yücel ile canlı yayın, Doğa Koleji YouTube ve Facebook hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.