DOĞA KOLEJİ, YILDIZ HOLDİNG ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELİYOR!

‘’Çocuğun Okul Başarısında Ailenin Rolleri’’

ETİKETLER : yıldız holding , barış sezgin , söyleşi , başarı , aile , okul başarısı , seminer , psikolojik danışmanlık

Doğa Koleji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Barış Sezgin’in ‘’Çocuğun Okul Başarısında Ailenin Rolleri’’ konulu söyleşisi Yıldız Holding çalışanlarının katılımıyla Kurtköy Doğa Koleji'nde gerçekleşiyor. Çocukların başarılı bir okul hayatı yaşaması için gereken püf noktalarını anlatılacağı seminerde ebeveynler kadar çocukları da eğlenceli saatler bekliyor. Ebeveynlerin söyleşide bulunduğu süre içerisinde çocuklar da Doğa Okulu öğretmenleri eşliğinde ebru sanatı, İngilizce (akıllı tahtalarda), ekoloji ve yap-boz etkinliklerine katılarak keyifli ve öğretici vakit geçirecekler.

Tarih: 11 Ekim Cumartesi
Saat: 12:00 / 14:00
Yer: Doğa Okulu Kurtköy Kampüsü

DOĞA KOLEJİ, ÜLKER HOLDING ÇALIŞANLARI İLE SÖYLEŞİDE BULUŞUYOR!