DOĞA KOLEJİ’NDEN ATO ZİYARETİ

Doğa Öğrencileri arasında sosyal sorumluluk bilinci yer aldıkları proje sayısı arttıkça daha da gelişiyor. Kimi zaman okul yönetiminin yönlendirmesine gerek kalmadan pek çok proje fikir aşamasından uygulamasına kadar Doğa Öğrencileri tarafından üretiliyor, yönetiliyor ve sonuçlandırılıyor.

ETİKETLER : ato , salih bezci , ziyaret , öğrenci meclisleri , ziyaret

Sosyal sorumluluk bilinci yüksek nesiller yetiştirmeyi amaçlayan, birçok sosyal sorumluluk projesine gönülden destek veren Doğa Okulu Öğrencileri, bu kez ATO başkanı Salih Bezci’yi ziyaret etti. İncek Doğa Koleji öğrenci meclis başkanı ve üyeleri girişimcilik ve inovasyon konusunda gerçekleştirdikleri projeleri Ankara Ticaret Odası Salih Bezci’ye anlattılar. Girişimciliğe, yaratıcılığa, yeni fikir ve buluşlara verdikleri önemi vurgulayan İncek Doğa Okulu lise öğrencileri, başkan Bezci’den tam not aldı. Ziyaret sonunda Salih Bezci öğrenciler ile özçekim yaptı.