DOĞA KOLEJİ’NDEN TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ!

14 Mart 1827'de, II. Mahmut döneminde, Hekimbaşı Mustafa Behçet'in önerisiyle ilk cerrahhanenin, Şehzadebaşı'daki Tulumbacıbaşı Konağı'nda Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulması, Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilir. Okulun kuruluş günü olan 14 Mart, "Tıp Bayramı" olarak kutlanıyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu Ankara Kampüsleri , 14 Mart Tıp Bayramı , Acıbadem Hastanesi , Başhekim Doç Dr. Özcan Erdemli

Doğa Okulu Ankara Kampüsleri öğrencileri, İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen; bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren şağlık mensuplarının, insan yaşamına saygıyı ifade eden tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’ nı kutlarken çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Doğa Okulu öğrencileri Acıbadem Hastanesi doktorlarına bir süpriz yaparak Tıp Bayramlarını kutladılar. Kutlamada bir de konser veren öğrenciler doktorlardan büyük alkış aldı. Başhekim Doç Dr. Özcan Erdemli öğrencilerin kendisi için hazırladığı doğal malzemeler ile tasarladıkları resim çerçesini alırken, bu güzel süprizleri için öğrencilere teşekkür etti ve “bugün burada olarak bizi çok mutlu ettiğiniz, bizim için çok değerli bir işe imza attınız” dedi.