DOĞA LİSELERİ TÜRKÇE OKUR-YAZARLIK PROGRAMI ANTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Liseleri Türkçe okur-yazarlık çalıştayı, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 8-10 Nisan tarihlerinde Antalya'da gerçekleşti.

ETİKETLER : edebiyat zümresi , okur yazarlık çalıştayı , antalya seminer , doğa koleji türkçe etkinliği , edebiyat müfredatı , doğa liseleri

Dönem başında itibaren kampüslerimizde yürüttüğümüz ve amacı okuyan, yazan, düşünen, üreten nesiller yetiştirmek olan projemizde öğrencilerimiz yazar Zeki Coşkun ve Evren Keskin'in katılımıyla edebiyat çalıştayları gerçekleştirdi. 8-10 Nisan tarihleri arasında yapılan organizasyonda usta kalemlerle yaratıcı yazarlık dersleri de yapıldı. Öğrencilerimize sadece YGS-LYS serüvenlerine katkı sağlamakla kalmayıp hayat boyu ihtiyaç duyacakları okuma, anlamlandırma, yorumlama ve yazma kazanımlarını da aktardık. Dileğimiz ülkemizde sürekli okuma alışkanlığı olan, hayata cümleleriyle katkılarda bulunan kitap kurdu nesiller, ebeveynler görmek. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.