DOĞA'NIN RESSAMLARI LÜTFİ KIRDAR KONGRE VE SERGİ SARAYINDA

Doğa Koleji öğrencileri, Antalya Expo 2016 Fuarı “Zeugma Mozaikleri Sergisi “, İstanbul Akvaryumda “Suyun Renkleri” sergisinden sonra 3. büyük sergisini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

ETİKETLER : doğa koleji sanat , resim sergisi , lise sergisi , lütfi kırdar , reprodüksiyon tablolar , doğa koleji görsel sanatlar

Doğa Koleji öğrencileri sanat dallarında ses getiren projelerine devam ediyor. Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Reprodüksiyon Tablolar” ve “Dünyamıza Renk Katan Canlılar" konulu ile toplam 35 tablo Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında sanatseverlerle buluştu. 5 Mayıs'ta açılışı yapılan sergi, daha ilk günden sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

10. t-MBA Zirvesi kapsamında açılışı yapılan sergide “Reprodüksiyon Tablolar" ile dünyanın en ünlü ressamlarının baş yapıt niteliğindeki eserleri Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinin ellerinde yeniden canlandı. “Dünyamıza Renk Katan Canlılar" sergisi ise çok renkli ve grafiksel olarak tasarlanan canlıları öğrencilerimizin gözünden anlatıyor.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sanatseverleri sergimize bekliyoruz.