DOĞA'NIN SESİ'NDE BÜYÜK FİNAL

Ortaokul ve lise öğrencilerimizin solo performanslarını sergiledikleri "Doğa'nın Sesi Yarışması" finali Ataşehir 2 Kampüsümüzde gerçekleşti.

ETİKETLER : doğa'nın sesi , müzik eğitimi , kaan ölmez , elif idil adalı , ebrar yelken
Müzik öğretmenlerinden oluşan muhteşem orkestranın eşlik ettiği geleneksel Doğa'nın Sesi Yarışması Finali, Ataşehir 2 Kampüsümüzde başarıyla gerçekleşti. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can ve yönetim kadrosunun katıldığı yarışma bir müzik ziyafetine dönüştü. Solo performanslarıyla dereceye giren öğrencilerimiz Erzincan Kampüsümüzden Kaan Ölmez birinci, Sakarya Kampüsümüzden Elif İdil Adalı ikinci ve Bursa İnegöl Kampüsümüzden Ebrar Yelken üçüncü oldu. Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.