DOĞA ÖĞRENCİLERİ, AKADEMİK BAŞARILARIYLA DÜNYANIN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL GÖRÜYOR!

ETİKETLER : teknoloji , üniversite , kabul , başarı , akademik , ygs , lys , eğitim

Teknoloji destekli çağdaş eğitimle, en az 2 yabancı dil öğrenmiş olarak mezun olan Doğa öğrencilerinin yüzde 85’i LYS’de ilk 3 tercihlerinden birine giriyor. Yurtdışı üniversitelere öğrenci yerleştirmede ise Doğa Okulları Türkiye’de 2. sırada...

Anne-babaların başlıca kaygısı çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak. Eğitim hayatı boyunca bu uğurda kılı kırk yaran ve belli aralıklarla en iyi okulu seçme sürecini yeniden yaşayan aileler, en önemli kararı ise son kavşak olan lise seçiminde veriyor. Çünkü bu karar, üniversite tercihlerini ve tüm kariyer hayatını doğrudan etkiliyor.

Teknoloji Destekli Eğitim

Başarı için dünyanın önde gelen teknoloji ve bilişim markaları Apple, Microsoft, Intel, Promethean, Turkcell ve Vestel ile ortak projeler yürüten Doğa Okulları’nda Sanal Öğretmen, Akıllı Okul, Intel Kampüs, Uzaktan Eğitim, Dijital Kütüphane, Tabletli Eğitim imkanlarıyla eğitim gören öğrencilerimiz geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyor.

Kusursuz Yabancı Dil Konuşma Yetisi

İyi derecede yabancı dil bilmek lise eğitiminin kazandırması gereken en önemli beceriler arasında. Doğa Okulları’nda akademik müfredatını CEFR’nin (Avrupa Dil Çerçevesi) oluşturduğu bir İngilizce eğitimi alan öğrenciler, dünyanın her yerinde iletişim kurabilen, iş dünyası ve akademik dünyada farklarını ortaya koyabilen mezunlar haline geliyor.

Videolu Soru Çözümleri Dahil Tam Donanımlı YGS-LYS hazırlığı

Uzman eğitimci kadromuz tarafından titizlikle oluşturulan sınava hazırlık içerikleri, YGS-LYS’ye hazırlık için en büyük destek oluyor. Deneyimli öğretmenlerin konu anlatım ve soru çözüm videoları,  öğrenci için istediği zaman istediği kadar tekrar yapma şansı veren bire bir özel ders niteliğinde oluyor.

Doğa Öğrencileri Dünyanın Önemli Üniversitelerinden Kabul Görüyor!

Lise eğitiminin üniversite hayatı ve sonrası için önemli bir kavşak olduğu bilinciyle ‘’sıkıcı’’ olmayan ‘’sıkı’’ bir akademik eğitim veren Doğa Okulları, yetkinliğini öğrencilerinin sınavlarda aldığı başarılarla da kanıtlıyor. Öğrencilerimizin yüzde 85’i LYS’de ilk 3 tercihlerinden birine giriyor.  Yurtdışı üniversitelere öğrenci yerleştirmede ise Türkiye’de 2. sırada yer alan Doğa Okulları’nın mezunları, 9. sınıftan itibaren kapsamlı üniversiteye hazırlık eğitimiyle yurtdışında UBC, Cambridge, British Colombia, Brock, London College gibi prestijli okullara kabul ediliyor.