DOĞA ÖĞRENCİLERİ "BİR KAP MUTLULUK" PROJESİNİ TAMAMLADI!

Kocaeli Doğa Okulu öğrencileri Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde anlamlı bir projeye imza attı.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk projesi , Hayvan Hakları Günü , Max , Ali Yeşilırmak , şov , Ekoloji , Bir Kap Mutluluk

Okulun lobi bölümüne bir kampanya standı ve mama bırakma noktası oluşturuldu. Öğrenciler satın aldıkları köpek mamalarını okula getirerek bu noktaya bıraktı. Ayrıca Kocaeli ilindeki kurumsal marketler de kendi bünyelerinde mama bırakma noktaları oluşturarak bu kampanyaya destek verdi.

8 Ekim Çarşamba günü öğrenciler, İzmit’in en işlek yerlerinden biri olan Fethiye Caddesinde yüzlerinde hayvan maskeleri ve ellerinde pankartlarla bir yürüyüş düzenledi. Hayvanları korumayı vurgulayan sloganlarla dikkat çekici bir etkinlik gerçekleştirildi. Yürüyüşe İzmit halkı büyük ilgi gösterdi. Halk alkış ve sloganlarla öğrencilere destek verdi. Biriken yüzlerce kilo mama, öğrenciler tarafından 09.10.2014 Perşembe günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına götürülerek hediye edildi. Öğrenciler barınaktaki hayvanları severek onları elleriyle besledi.

Aynı gün Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi ve “Arkadaşım Max” adlı sinema filminin başrol oyuncusu Max, sahibi Ali Yeşilırmak ile birlikte Kocaeli Doğa Koleji’ne gelerek muhteşem bir gösteri yaptı. Öğrenciler, amacı hayvan sevgisi ve iletişimi olan bu gösteriyi soluksuz izledi. Gösterinin bitiminde Max, kendisine hediye edilen Doğa Okulu t-shirt’ünü giyerek objektiflere poz verdi.