DOĞA ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK HAKLARI SÖZLEŞMESİ’NİN 25.YILI'NI KUTLADI

Doğa Okulu Öğrencileri çocuk hakları konusunda duyarlı olduğunu her alanda gösteriyor.

ETİKETLER : Çocuk hakları , sözleşme , Doğa Okulu Drama ve Tiyatro Bölümü , dünya çocuk hakları günü , sorumluluk

Ataşehir Kampüsü'nde konferans salonunda gerçekleştirilen Dünya Çocuk Hakları Günü’nü büyük bir coşku ve sevinç içerisinde kutladık. Çocuk haklarının önemi, bu hakların veriliş nedeni ve çocuk olarak haklarımızın önemini kavrayıcı videolar, drama, sunum ve söyleşi ile bugünün çocuklarının yarının büyükleri olacağı vurgusu yapıldı. Doğa Okulu Drama ve Tiyatro Bölümü geleneksel hale getirdiği Çocuk Hakları gününde, öğrencilerin çocuk haklarına karşı duyarlılık oluşturması amacıyla performanslar hazırlıyor.

Aşağıdaki linklerden videoları izleyebilirsiniz.

video 1     video 2    video 3    video 4    video 5