DOĞA ÖĞRENCİLERİ DÜNYA BARIŞI İÇİN KANATLANDI!

Konyaaltı Doğa Okulu ev sahipliğinde, dünya barışına katkı amacı ile Küresel Barış Zirvesi düzenlendi...

ETİKETLER : küresel barış zirvesi , dünya barışı , Akdeniz Üniversitesi , erdal koşun , sanem özer

Antalya Konyaaltı Doğa Koleji ev sahipliğinde, dünya barışına katkı amacı ile düzenlenen Küresel Barış Zirvesi'nde Doğa Öğrencileri, Akdeniz Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Erdal Koşun ve Yrd. Doç. Dr. Sanem Özer ile bir araya gelerek enerji kaynaklarının, dünyada barışın ve istikrarın sağlanmasındaki önemini değerlendirdi. Zirveye katılan öğrenciler, konuyla ilgili yaptıkları kapsamlı çalışmalarını sundu. Doğa Öğrencileri buldukları çözümler ile dünya barışına katkı sağlamada önemli adımlar attılar.