DOĞA ÖĞRENCİLERİ "INTEL EDUCATION SUMMIT 2015 LONDRA"DA

Dünya'nın en prestijli Eğitim Teknolojileri zirvesi olan Intel Eğitim Zirvesi 1-2 Aralık'ta Londra'da gerçekleşecek.

ETİKETLER : intel , bilişim teknolojileri , zirve , eskişehir kampüsü , halkalı kampüsü , rana eğit , aybars arı , eğitim

Temasının, eğitimin geleceğinde oyunun etkisi ve keşfederek öğrenme olan Intel Eğitim Zirvesi'ne 200'ün üzerinde yerel ve ulusal eğitim yöneticileri katılım gösterecek.

Halkalı Bilim Kampüsü öğrencilerimizden Rana Eyit ve Eskişehir Bilim Kampüsü öğrencilerimizden Aybars Arı'nın Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri liderliğinde geliştirdiği projeler, eğitimde oyunlaştırma standartlarına uygunluklarından dolayı Intel Education Global tarafından kabul görülerek Londra Intel Zirvesi'ne davet edildi. İki gün sürecek olan zirve çeşitli eğitim atölyeleri, tartışmalar, interaktif gösteri, seçkin okullar ve seçkin öğrenci projelerinin katılımı ile devam edecek.

Resmi web sitesi için tıklayınız...

DOĞA ÖĞRENCİLERİ