DOĞA ÖĞRENCİLERİ, LÖSEV "BİR TUĞLA DA SEN KOY" PROJESİ KAPSAMINDA HALİL ERGÜN’Ü KONUK ETTİ

Doğa Okulu öğrencileri LÖSEV söyleşilerinde sinema dünyasının deneyimli ismi Halil Ergün’ü ağırladı. Öğrencilerle samimi bir diyalog gerçekleştiren Ergün, LÖSEV yararına yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti ve Doğa Okulu öğrencilerini tebrik etti.

ETİKETLER : lösev , sosyal sorumluluk , proje , halil ergün , lösemi , söyleşi , sinema , tiyatro

Doğa Koleji öğrencileri, alanında uzmanlaşmış isimlerle bir araya gelmeye ve LÖSEV’e destek vermeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerinde üzerinde düşeni yapmaya gayret eden Doğa çocukları, lösemili çocukların hastalıklarının tedavisi için üstün çaba sarf ediyor. Bu gayretlerin sonucunda Halil Ergün' ü davet eden ortaokul öğrencileri ile son derece samimi ve güzel bir söyleşi gerçekleştirildi. Halil Ergün'ün anlattıkları, paylaştıkları son derece özel, çocukları heyecanlandıran ve ufuklarını açan türdendi. Doğa Okulu öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edecek.