DOĞA ÖĞRENCİLERİ LÖSEV PROJESİ KAPSAMINDA LÖSANTE HASTANESİ'NİN AÇILIŞINA KATILDILAR!

Doğa öğrencileri bir sosyal sorumluluk projesini daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorlar.

ETİKETLER : lösev , sosyal sorumluluk , hastane , açılış , lösante , cihaz , oda

Doğa Ortaokul Öğrenci Meclisi, LÖSEV’e Umut Projesi kapsamında, Ankara’da kurulan ve Avrupa’nın en büyük hastanesi olarak anılan Lösante’nin açılışına katıldılar. Yıl boyunca proje kapsamında pek çok ünlü ismi kampüslerinde ağırlayan, kermesler düzenleyen, bağış toplayan öğrencilerimiz açılışta lösemi hastası kardeşleriyle de bir araya geldi. Öğrencilerimizin ve velilerimizin destekleri ile bir oda ve cihaz alımı yaparak sosyal sorumluluk projemizi başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.