DOĞA ÖĞRENCİLERİ MACARİSTAN’I FETHETTİ!

Doğa Okulları Ankara İncek Kampüsü 4. Sınıf Öğrencileri, Uluslararası Eğitim Projesi “Macaristan Eğitim Gezisi” kapsamında ‘Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvu Általános Iskola’ okuluna gittiler.

ETİKETLER : Macaristan , gezi , şakir fakılı , eğitim sistemi , kültür , proje , ankara incek

Macar Okulu yöneticileri ve eğitimcileri,  kendi ülkelerinin kültürlerini yansıtan etkinliklerle öğrencilerimize donanımlı bir program sundular. Program kapsamında ülkelerinin geleneksel danslarını, eğitim şekillerini anlatan kısa tiyatral oyunlarını sundular. Akabinde yapılan gezilerimiz arasında Szentendrei kasabasında bulunan eski Macar Evleri ziyaret edilerek Macarların geleneksel çocuk oyunlarını öğrencilerimize öğretip beraber oynayarak keyifli vakit geçirmeleri sağlandı. Doğalı Öğrenciler, Visegard kasabasını ve kalesini gezdikten sonra, Macaristan için en önemli yerlerden biri olan Parlamento binasını ziyaret etme fırsatı buldular ve  eski Kraliyetleri ve taç giyme merasimleri hakkında bilgiler edindiler. Büyük Elçimiz Şakir Fakılı’yı ziyaret eden öğrenciler elçiyle sohbet ettiler. Öğrenciler farklı bir ülkeyi ziyaret etme, eğitim sistemini öğrenme mutluluğu ile kültür dolu bir eğitim programı yaşadılar.