DOĞA ÖĞRENCİLERİ MAKER HAREKETİ İLE BULUŞUYOR!

İstanbul çok yakında üreten, birleştiren, dönüştüren ve keşfedenler için ortak bir şenlikte buluşmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : maker faire , etkinlik , atölye , icat , proje , santral istanbul , şenlik , üretici , şölen , eğitim sponsoru

Dikkat çekici icatların ve ilginç makinelerin sergileneceği programlar, gösteriler ve çalıştaylarla zenginleşecek etkinlik, üretmeyi seven Maker’ları birbirleriyle ve icat meraklılarıyla buluşturacak. Doğa Okulları’nın eğitim kategorisindeki sponsorluğu ile düzenlenen etkinlik, atölyelerinde farklı malzemelerle deneyler yapan, el becerisi ile teknolojiyi harmanlayan ve farklı disiplinlerden ilham alan ‘Üreticiler/Yapanlar’ yani nam-ı diğer ‘Maker’lar bu şenlikte buluşarak yaratıcılıktaki sınırları kaldırıyor.

Eğlenceli ve öğretici bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin de katılım göstereceği bu organizasyon; Sanat, Mekatronik, Atölye, Eğitim ve Promaker bölümlerinden oluşuyor. Dünya çapında ‘Kendin Yap’ (DIY) kültürünü benimsemiş binlerce insanı bir araya getiren Maker Faire, 10 – 11 Ekim’de Santral İstanbul‘da. Yaratıcılık ve üreticilik şöleni İstanbul Mini Maker Faire’da 3 boyutlu yazıcılar, dronlar, elektronik ve mekanik cihazların yanı sıra birbirinden ilginç daha pek çok proje ziyaretçilerle buluşacak.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız

Kayıt için tıklayınız...