DOĞA ÖĞRENCİLERİ MORPA KAMPÜS İLE EVDE DE ÖĞRENİYOR!

Evde Keyifli ve Kolay Öğrenmeye Devam!

ETİKETLER : Morpa Kampüs , e-doğa , Britannica School , Doğa Konsepti Eğitim Modeli , dijital ortam , internet

İlkokulda Doğa Konsepti Eğitim Modeli ile “mutlu çocuklar öğrenir” felsefimize uygun olarak öğrencilerimize dijital öğrenme platformları oluşturuyoruz. Morpa Kampüs, öğrenme sürecini eğlenceli ve kolay ulaşabilir hale getirirken aynı zamanda okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesini sağlıyor. Öğrencilerimiz Morpa Kampüs’e e-doğa üzerinden ulaşıyor.

Morpa Kampüs, Morpa Kültür Yayınları, 34 yıllık yayıncılık deneyimi olan, eğitim teknolojilerini kullanarak öğrenim içeriği üreten, Türkiye’nin önde gelen eğitim ve bilgi teknolojileri şirketlerinden biri. Uzman öğretmenler, editörler, grafik tasarımcılar, eğitim uzmanları ve programcılardan oluşan uzman bir ekip tarafından hazırlanan Morpa Kampüs internetten ulaşılan bilgi kaynağı. İçeriğinde MEB müfredatına %100 uyumlu, eğitim-öğretimi çekici kılarak kolaylaştıran sesli ve animasyonlu konu anlatımları, eğitsel etkinlikler ve oyunlar, ödevler, öğrenmeyi pekiştiren binlerce soruluk testler, değişik tipte sınavlar, deneyler, belgeseller, çözümlü sorular ve e-kütüphane yer alıyor.

Öğrencilerimiz derste öğrendiklerini evde istediği kadar tekrar edebilecek, binlerce soruluk testleri çözerek performanslarını ölçebilecek, ayrıntılı raporlara ulaşabilecek, isterse Türkiye genelinde Ödüllü Bilgi Yarışmaları’na katılabilecek. Yüzlerce kitaptan oluşan e-kütüphaneden ve dünyanın en büyük dijital kütüphanesi Britannica School’dan faydalanabilecek. Öğretmenlerimiz, öğrencinin ilgisini çeken animasyonlu konu anlatımları, etkileşimli etkinlikler, videolu deneylerle sınıf içi motivasyonu artırma şansını elde edecek; öğrencilerine ödev ve sınav gönderebilecek; sınav ve bireysel performanslarını düzenli şekilde takip edebilecek, kendi eğitsel dokümanlarını öğrencileriyle paylaşabilecek.

Bu uygulamanın sunduğu çok yönlü öğrenme ortamı, öğrencilerimizin bilgiyi edinirken aynı zamanda araştırma, sorgulama ve eleştirme becerilerinin gelişmesini de destekliyor.