DOĞA ÖĞRENCİLERİ SING WITH STARS PROJESİ KAPSAMINDA MÜZİĞİN İKİ DEV İSMİ İLE SAHNE ALDILAR!

Kocaeli Doğa Okulu öğrencileri "Sing With Stars" projesi kapsamında müziğin iki dev ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu ile birlikte Ata'nın en sevdiği türkülerden biri olan Bülbülüm Altın Kafeste'yi seslendirdiler.

ETİKETLER : Erkan Oğur , İsmail Hakkı Demircioğlu , Sing With Stars , müzik , proje , konser , Bülbülüm Altın Kafeste

Başta Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu olmak üzere salonu dolduran seyirciden büyük övgü ve teşekkür aldılar. Bugüne kadar Cahit Berkay, Emrah Karaca, Cem Adrian ile de sahne alan öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde Fatih Erkoç, Hüsnü Arkan, İlhan Şeşen, Vedat Sakman ve Feridun Düzağaç ile konserler verecekler.

Sing With Stars projesi, müzik dersinin okuldaki dört duvar arasında kalmaması, öğrencilerin yaşantısına geçmesi, kaliteli sanatçılarla kaliteli müzik dinleyicileri karşısında sürekli performanslar yaparak öğrencilerin özgüven eğitimlerine katkı sağlanması amacı taşıyor.