DOĞA ÖĞRENCİLERİ SKYTURK'TE YAYINLANAN BİR FİKRİN Mİ VAR? ADLI PROGRAMA KATILDI

Bir FİKRİN mi VAR? Girişimcilik Serüveni son 7 senede hem Türkiye’den hem Dünya’da toplam 17.000’den fazla girişimciye ulaşarak ülkemizin önde gelen şirketlerinin ve üniversitelerinin desteği ile Türkiye’nin girişimcilik anlamında tek ve en önemli programı oldu. Bir FİKRİN mi VAR? girişimcilik yarışması programına Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanları ve Komisyon Öğrencileri seyirci olarak katıldı.

ETİKETLER : skyturk , program , bir FİKRİN mi VAR , t-MBA , Yalçın Ayaydın , Arzu Kaprol , Fuat Sami , Baybars Altuntaş , Önder Özaltın , Girişimcilik ve İnovasyon

Girişimcilik Yarışması, her sene artan katılımıyla, Türkiye genelinde bir marka yaratarak, öğrencilere, akademisyenlere ve tüm halkımıza girişimci olma ve şirket kurma alanında yeni fırsatlar yaratmak amacında olan bir yarışma olarak Türk televizyon ve iş dünyası tarihine adını yazdırdı. Skyturk 360 Televizyonunda bir FİKRİN mi VAR? adlı programda Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi, seyirci katılımı ve program sırasındaki konuşması ile adından söz ettirdi.

Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanları ve Komisyon Öğrencileri program konuğu olarak katıldığı ve Türk iş dünyasının heyecanla takip ettiği bir FİKRİN mi VAR? yarışmasının çekimlerinde dikkatleri üzerlerine çekti. Türk iş dünyasının çok önemli isimleri olan jüri üyeleri Ayaydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Dünyaca Ünlü Modacı Arzu Kaprol, LabX Kurucusu ve “bir FİKRİN mi VAR?” programı yapımcısı Fuat Sami, İnnovasyon Yaratan 40 Patron'dan biri seçilen Deulcom International Kurucu Başkanı Baybars Altuntaş, Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Özaltın’dı. Öğrencilerimizle sohbet edip, 10. Sınıf derslerimizin t-MBA eğitim modelinin derslerinden biri olan “Girişimcilik ve İnovasyon” eğitimi aldıklarını öğrenen jüri üyeleri öğrencilerimizi tebrik etti. “Doğa Koleji’nin Türkiye’nin geleceği için önemli bir adım atıldığını ve gelecekten ümitli olduklarını” belirten jüri üyeleri, öğrencilerle resim çektirdiler.

Yarışmada girişimcilik fikirleri ile birincinin ikincinin ve üçüncünün seçildiği, para ödülleri ve teşviklerle ödüllendirilen yarışmacıların seçildiği sezon sonu programıydı. Program sırasında ekranda konuşma yapan Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanı Ahmet Batuhan Kuş ve komisyon üyesi Nezih Ertufan çiçeklerini “bir FİKRİN mi VAR?” programı sunucusu Vatan Şaşmaz’a takdim ettiler ve tüm Türkiye ile mesajlarını paylaştılar.