DOĞA ÖĞRENCİLERİ TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİ!

Doğa Öğrencileri arasında liderlik ve girişimcilik ruhu yer aldıkları proje sayısı arttıkça daha da gelişiyor. Kimi zaman okul yönetiminin yönlendirmesine gerek kalmadan pek çok proje fikir aşamasından uygulamasına kadar Doğa Öğrencileri tarafından üretiliyor, yönetiliyor ve sonuçlandırılıyor.

ETİKETLER : TBMM , Cemil Çiçek , öğrenci meclisleri , ziyaret

İncek Doğa Okulu lise öğrenci meclis başkanı, başkan yardımcısı ve meclis komisyon üyeleri TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti. Meclis Başkanımızın öğrencilerimize verdiği nasihatler onları çok etkiledi ve duygulandırdı. Sıcak ve içten karşılandığımız bu ziyarette öğrencilerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin yönetimi hakkında bilgi aldılar. TBMM başkanımız öğrencilerimizin başarılarını, projelerini dinleyerek tebrik etti.