DOĞA ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ SANATÇI FATİH ERKOÇ'UN SAHNESİNE KONUK OLDULAR!

Sing With Stars sloganıyla yola çıkan Kocaeli Doğa Okulu öğrencileri Türkiye'nin en iyi ve en renkli müzisyenlerinden biri olan Fatih Erkoç'un sahnesine konuk oldu.

ETİKETLER : İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi , Sing With Stars Projesi , Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter , Burcu Beşer , Fatih Erkoç , Sinan Erkoç , Serra Erkoç

İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan grup, usta sanatçı ile birlikte onun en sevilen şarkılarından biri olan "Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter"i seslendirdi. Sahnede ayrıca Fatih Erkoç'un yeğeni ve Sinan Erkoç'un kızı olan Serra Erkoç da trombonuyla gruba eşlik etti. Öğrenciler böylesine ustalık gerektiren bir şarkıyı böylesine enerji dolu ve içten söyleyerek seyirciden büyük alkış aldı.

Müzik öğretmenimiz Burcu Beşer ve öğrencilerimiz Kocaeli'nde bir ilki gerçekleştirerek, müzik eğitimini okulun dışına taşıyor, yaşanılan ve üretilen bir müzik eğitimi uyguluyor. Bu proje dahilinde verilen her konser, Kocaeli basınında ve kamuoyunda yer buluyor ve kendisinden övgüyle söz ettiriyor.