DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET!

İzmir Mavişehir 2 Bilim Okulu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tuna Aka ve Türkçe Öğretmeni Pınar Soysal, öğrenci meclisinden beş öğrenciyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ettiler.

ETİKETLER : izmir bilim ortaokul , mavişehir , doğa koleji , etkinlik , aziz kocaoğlu , izmir büyükşehir belediye , başkan , resfebe , ziyaret

Sayın Başkanımız, öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevapladı. Böyle bir söyleşi fırsatı yakalamak öğrencilerimizi çok mutlu etti. Bu keyifli sohbetin sonrasında 7-B sınıfından Bahar Yardım, başkanımıza “Akıl Oyunları” dersimizde yaptıkları, resimli alfabe anlamına gelen “Resfebe” çalışmasından söz edip başkanımız adına hazırladıkları resfebeyi sundu.