DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN RESFEBE SERGİSİ RAHMİ KOÇ MÜZESİ'NDE

Doğa Okulları öğrencileri, 27 Ekim'de 50 yaratıcı çalışmadan oluşan resfebe sergisinin açılışını yaptı.

ETİKETLER : rahmi koç müzesi , resfebe sergisi , resfebe nedir , kelime , sözcük öbekleri , akıl oyunları , resfebe yarışması , eğlenceli matematik

Rahmi Koç Müzesi- Renkli Matematik Dünyası’nda 5. sergisini açan öğrencilerimizin resfebe çalışmaları yıl boyunca ziyarete açık olacak. Doğa Okulları Resfebe Sergisi; farklı içeriği ve içeriği oluşturan 50 çalışmanın her birinin tüm Türkiye’de farklı Doğa kampüslerinden öğrencilerimizin seçilen çalışmalarından oluşması ile dikkat çekiyor.

Bir Doğa geleneğini yaşatan serginin içeriğini bir akıl oyunu çeşidi olan resfebe yani resimli alfabe oluşturuyor. Öğrencilerimize matematiğe karşı olumlu bakış açısı kazandırmaya yönelik yaptığımız bir çalışma olan Resfebe; bir kelimenin farklı sayı,harf,resim ve bunların şeklinde,boyutunda, rengindeki farklılıklarla anlatılmasına dayanıyor. Öğrencilerimizin zeka gelişimine katkı sağlayan, onlara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlayan bir çalışma olan resfebe aynı zamanda yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken bir çalışma. Tüm yıl boyunca Rahmi Koç Müzesi'nde açık kalacak olan sergimize katılımlarınızı bekliyoruz.