DOĞA ÖĞRENCİSİ ARES STEFAN BENGİÇ, MOTOKROS TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Avrupa Motosiklet Kulübü’nün düzenlediği Türkiye Motokros Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışı Gönen’de yapıldı. Doğa Okulları İzmir Bornova Bilim Kampüsü Öğrencisi Ares Stefan Bengiç, Motokros Türkiye Şampiyonu oldu!

ETİKETLER : Spor , başarı , motokros , Ares Stefan Bengiç , izmir Bornova , türkiye şampiyonu , yarışma , şampiyona

Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Parkuru’nda koşulan şampiyonanın ikinci ayağına 82 sporcu katıldı. Güzel bir havada yapılan yarışları binlerce seyirci heyecanla izledi. Yarışlarda, ilk gün yapılan antrenmanların ardından ikinci gün kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. Yarışmada Doğa Okulları İzmir Bornova Bilim Kampüsü Öğrencisi Ares Stefan Bengiç katıldığı yaş grubunda, 65 cc Motokros Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.