DOĞA ÖĞRENCİSİ EMRE ERDİN, YETENEK SİZSİNİZ YARIŞMASINDA İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Yetenek Sizsiniz yarışmasında “Rubik Küp” oyununu saniyeler içinde çözmeyi başaran geçen yılın finalistlerinden Düzce Doğa Okulu öğrencisi Emre Erdin, yeni performansıyla yine kendisine hayran bıraktı. Bu sezon yarışmacılarından Uğur Kuyumcu ile karşı karşıya gelen Emre Erdin’e Acun Ilıcalı övgü dolu sözler sarf etti.

ETİKETLER : Emre erdin , yetenek sizsiniz , yarışma , tv8 , rubik küp , uğur kuyumcu , düzce doğa koleji , acun Ilıcalı

Yetenek Sizsiniz’in bu sezon yarışmacılarından Uğur Kuyumcu'nun 2. tur performansında geçen yılın finalisti Düzce Doğa Koleji öğrencisi Emre Erdin’e meydan okudu. Kuyumcu’nun yarışma isteğini geri çevirmeyen Erdin, dün akşam yayınlanan programda Kuyumcu ile karşı karşıya geldi. Kuyumcu, geçen senenin Yetenek Sizsiniz finalinde 2. olan Emre Erdin ile Yetenek Sizsiniz sahnesinde 2. tur için küp gösterisi ile yarıştı. İki yarışmacının performansı izleyenleri hayran bıraktı. Geçen yıl kıl payı birinciliği kaçıran Erdin, kendisine meydan okuyan Kuyumcu önce, toplam 3 dakika 55 saniye içinde dört küpü çözdü.

Gösterinin ardından Acun Ilıcalı, Emre Erdin'in hem kişiliğine hem de gösterisine hayran kaldığını açıkladı. Ilıcalı, Erdin’in geçen yıl kıl payı yarışmayı kaybetmesine çok üzüldüğünü belirtirken, Erdin’in birçok insana örnek olması gerektiğini söyledi.