DOĞA ÖĞRENCİSİ SATRANÇ MÜZESİ AÇILIŞINA DAVET EDİLDİ!

TSF Satranç Milli Takım havuzunda bulunan Zeki Berke Çaputçuoğlu Ankara’da Gökyay Vakfı’nın açmış olduğu satranç müzesinin açılış törenine davet edildi.

ETİKETLER : Satranç , müze , açılış , davet , Zeki Berke Çaputçuoğlu , Dragon Solak , Alexsander İpatov , Guinness Rekorlar Kitabı , spor , milli takım , etkinlik

Sergilenen satranç takımı sayısı ile koleksiyon Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Müzede farklı ülke kültürlerini yansıtan 540 satranç takımı bulunuyor. Dünya çapında tanınan ünvanlı oyunculardan; Dragon Solak ve Alexsander İpatov milli takım oyuncuları ve diğer davetli satranç sporcuları ile açılışa özel gösteri maçları yaptılar. Milli takım havuzunda olan satranç sporcumuz Zeki Berke Çaputçuoğlu simültanede ustalara karşı oynadı.

Çukurambar Doğa Kampüsü 4. sınıf öğrencimiz Zeki Berke Çaputçuoğlu’nu böylesi güzel ve anlamlı bir kültürel etkinliğe katılımından dolayı kutlarız.