DOĞA OKULLARI ‘SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ’ YARIŞMASINDA İLK 10’DA!

‘Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında 10 finalist arasındayız!

ETİKETLER : samsung geleceğin mucitleri , fişmatik , proje yarışması , kids tv , başarı

Yaratıcı Çoçuklar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen ‘Samsung Gelceğin Mucitleri’ yarışmasında, Ataşehir 2 Doğa Okulu 6. Sınıf öğrencisi Tuana Daş, hazırladığı ‘Fişmatik’ adlı proje ile ilk 10 finalist arasına girmeye hak kazandı.

Kids TV tarafından okulumuzda yapılan çekimlerde projesini anlatan öğrencimiz 29 Mart Pazar günü Kids TV ekranlarına çıkarak tüm Türkiye’ye projesini sunacak. 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Daily Motion Türkiye Video Portalı Halk Oylaması'na katılacak projemiz tüm Türkiye tarafından oylanacak ve ilk üç finalist belirlenecek.

Finale katılmaya hak kazanan ve bizleri ulusal düzeyde temsil eden öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz. Projeye destek veren takım koçu Pınar Dinç hocamıza da emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.