DOĞA OKULLARI 1. RİTİM KART FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Ritim hayatımızın temelindeki en güçlü yapı taşlarından. Ritim olmadan yapamayacaklarımızı düşündüğümüzde uzun bir liste çıkar.

ETİKETLER : Ritim Kart Festivali , Bayrampaşa Doğa Koleji , müzik , festival

Yürümek, koşmak, oyun oynamak, dans etmek, sayı saymak, konuşmak ve daha pek çok şey ritmimiz olmadığında kabustur. Küçük yaşlardan başlayarak çocuklarımıza el vurmayı öğretiriz. Yürüme, koşma gibi basit koordinasyon faaliyetlerini etkileyen ritim, eğer ilköğretim döneminde kazandırılmazsa ileriki yaşlarda alınması çok zor.

3 Nisan 2014' de Bayrampaşa Doğa Koleji'nde; Şişli, Sarıyer, Topkapı, Avcılar, Bayrampaşa, Cevizlibağ, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Kemerburgaz Doğa 2. sınıf öğrencilerimiz kendilerine ekranda gösterilen ritim kartlarındaki ritimleri elleri ile çalarak bu konuda ne kadar başarılı olduklarını gösterecekler...

Doğa Okulu 1. RİTİM KART FESTİVALİ BAŞLIYOR!