DOĞA OKULLARI 3. BLOK FLÜT FESTİVALİ

Doğa Okulu Blok Flüt öğrencileri Dünya İklim Günü için çalıyor. Festival 14-15-16 Mayıs tarihlerinde Acarkent Doğa Koleji'nde...

ETİKETLER : blok flüt dinletisi , konser , iklim değişikliği , iklim değişikliği günü , festival , Doğa Okulu korosu

Doğa Okulu blok flüt öğrencileri Dünya İkllim Günü için Acarkent Doğa Koleji'nde bir araya geliyor. Bu sene 3. kez düzenlenecek olan festivalde tüm Doğa Okulu kampüslerinden blok flüt öğrencileri kulakların pasını silecek, küresel ısınmaya ve iklim değişikliğine dikkat çekecek.

Yer: Acarkent Doğa Okulu Konferans Salonu
Tarih: 14- 15- 16 Mayıs 2014
Saat: 10.00-14.00

Neden Blok Flüt?

Bu festivalde öğrencilerin blok flüt çalmalarının ve enstrümanları ile bir konser içerisinde yer almalarının onlara sağladığı önemli yararlar var. Kişisel gelişimleri, arkadaşlık ortamlarının oluşması, sosyalleşmeleri, aynı duygular içerisindeki öğrencilerle iletişim kurmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca öğrencilerin kişisel gelişimi yanında, toplumun blok flüt ailesini tanıması açısından da çok önemli.

Doğa Okulu Blok Flüt Festivali