DOĞA OKULLARI 6.,7. VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASINDA DÜNYA BİRİNCİLİĞİ!

Uluslararası bir matematik yarışması olan Math League’de Doğa Okulu ortaokul öğrencileri gösterdikleri büyük başarı ile tüm dünyaya Doğa Okulu öğrencisi olmanın farkını bir kez daha gösterdiler.

ETİKETLER : Math League , matematik yarışması , Doğa Okulu eğitim başarıları , rekor , Doğa Okulu uluslararası başarılar

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen yarışmalara katılım ile öğrencilerimiz kendi yaş gruplarının dünyada karşılaştıkları soruları tanımanın yanı sıra, eğlenceli ve centilmen bir rekabet içerisinde bulunma fırsatını yakalıyor. Bunun bilinciyle birçok uluslararası yarışmayı takip eden öğrencilerimizin gündemindeki bir yarışma da Math League’di. Dünyanın en iyi okullarının yarıştığı ''Math League'' matematik yarışmasında öğrencilerimiz tüm rekorları bu yıl da alt üst etti.

6. sınıf seviyesinde ilk 22’ye 14 kampüsümüz girdi,

Dünya Birincisi; Şişli Doğa Koleji

Dünya İkincisi; Güzelce Doğa Koleji

Dünya Üçüncüsü; Kayseri Doğa Okulu oldu.

7. sınıf seviyesinde ilk 17’ye 10 kampüsümüz girdi,

Dünya Birincisi; Şişli Doğa Koleji

Dünya İkincisi; Kayseri Doğa Koleji

Dünya Üçüncüsü; Bağcılar Doğa Okulu oldu.

8. sınıf seviyesinde ilk 10’da 7 kampüsümüz girdi,

Dünya Birincisi; Kurtköy Doğa Koleji

Dünya İkincisi; Diyarbakır Doğa Koleji

Dünya Üçüncüsü; Kayseri Doğa Okulu oldu.

Dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.