DOĞA OKULLARI 7. TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Yetenekli öğrencilerimizi sahnede izlemeye hazır mısınız?

ETİKETLER : tiyatro , festival , yetenek , drama , sahne , türkçe , edebiyat , okul tiyatroları , tiyatro eğitimi

Bu yıl yedincisi düzenlenen Yarış(ma) Değil Buluşma: 7. Doğa Okulları Tiyatro Festivali, 1 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında Doğa Okulları’nın Anadolu ve Avrupa Yakası kampüslerinde yapılacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla yüzlerce çocuğun sahne alacağı şenlik konseptindeki festivalde farklı tarzlarda birçok oyun sahnelenecek. Doğa Okulları Drama ve Tiyatro Bölümü ile Lise Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü işbirliğinde yapılan festivalimizde, yetenekli öğrencilerimizi sahnede izleyebilirsiniz.

Festivalle ilgili detaylı bilgi için bulent.sezgin@dogakoleji.k12.tr ile iletişime geçebilirsiniz. Hepinize iyi seyirler!