DOĞA OKULLARI 9. GELENEKSEL BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMALARI

Doğa Okulu olarak öğrencilerimizin bilim, kültür, sanat farkındalıklarının artırılması adına her yıl düzenlediğimiz Bilim, Kültür ve Sanat Buluşmalarımızın bu yıl dokuzuncusunu kutluyoruz.

ETİKETLER : geleneksel , bilim , kültür , sanat , buluşma , deney çalışmaları , farkındalık anketleri , kıyafet tasarımı , mimari tasarımlar

6 Aralık tarihine kadar deney çalışmaları, farkındalık anketleri, kıyafet tasarımı, mimari tasarımlar gibi birçok çalışma yapan öğrencilerimiz; 6 Aralık tarihinde yaptıkları çalışmaları ailelerine sergiledi. Çevre okulları da ağırladığımız bu etkinliklerde öğrencilerimiz, öğrendiklerini sergilemenin heyecanını yaşadılar. Aileleri ise öğrencilerimizin bu anlarına tanık olmaktan çok mutluydular. Bu çalışmaların yanı sıra öğrencilerimiz, bilim, kültür ve sanat hakkında çevrede farkındalık oluşturmak adına; farklı özel kurumları ve bölgede bulunan idari yetkilileri ziyaret ederek bilim, kültür, sanat konulu anketleri uyguladılar.