DOĞA OKULLARI ALTIN BAYKUŞ ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU!

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından bu sene 2'nci kez düzenlenen Baykuş Ödülleri‘nin kazananları belli oldu. Doğa Okulu Genç Baykuş kategorisinde Altın Baykuş Ödülü’ne layık görüldü.

ETİKETLER : altın baykuş , ödül , kurumsal başarı , TÜAD

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin düzenlediği “Baykuş Ödülleri”nin ikincisi 25 Eylül’de Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti. Sektördeki başarılı pazarlama ve sosyal araştırmaların ödüllendirildiği yarışmada toplam 15 araştırma şirketi, 54 araştırma veren ve 24 veri toplama şirketi yer aldı. İş, eğitim ve siyaset dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği törende Doğa Koleji, Genç Baykuş kategorisinde altın Baykuş Ödülü’nün sahibi oldu.

Yenilikçi ve dinamik yapısıyla Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından olan Doğa Koleji, yarışmaya “Kayıp Veli Potansiyeli” projesiyle katıldı. Bünyamin Çelikten; araştırma, araştırma veren, reklam, reklam veren, akademisyen, pazarlama ve medya sektöründen toplam 22 jürinin değerlendirmeleri sonucu kazandıkları ödülü TÜAD Yönetim Kurulu Üyesi Erol Mercan ve Eski TÜAD Başkanı Semih Turan’ın elinden aldı.

Baykuş ödülleri, Genç Baykuş, Meraklı Baykuş, Usta Baykuş, İçgörülü Baykuş, İnovatif Baykuş, Sosyal Baykuş, Vizyoner Baykuş olmak üzere 7 kategoride veriliyor.