DOĞA OKULLARI ANAOKULLARI ARASI SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Doğa Okulu Acıbadem Bilim Okulu İstanbul Geneli Anaokullar arası Satranç Şenliğimiz katılımcı minik satranç sporcularının çoşkularıyla son buldu.

ETİKETLER : Satranç Turnuvası , satranç , Chess Tournament , chess , kindergarten , anaokulu , etkinlik , yarışma

Satranç turnuvası, 1 Haziran 2014’ de saat 10.30 da kokteyl ile başladı, ardından yaka kartlarının verilmesiyle konferans salonuna geçildi. Acıbadem Bilim Okulu Müdürümüz Yeliz Ayin’in Doğa Koleji eğitim sistemine yer verdiği açılış konuşmasıyla başlayan konferans salonu programımız, turnuva başhakeminin teknik konulardaki açıklamaları ile son buldu. Doğa Okulu Acıbadem Bilim Okulu Satranç Öğretmeni Tugay Somalı’nın turnuva direktörlüğünde yapılan satranç etkinliğinde tam bir şenlik havası yaşandı. Tur aralarında sporcular şişme oyun alanında eğlendiler. Kendileri için hazırlanan bilimsel deneyleri Acıbadem Bilim Okulu öğretmenleri eşliğinde uyguladılar. Bilim katını gören miniklerin yüzlerindeki hayret ve sevinç ifadeleri görülmeye değerdi!

Turnuvamız, Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı’nın tüm sporculara madalya ve katılım sertifikası verildiği ödül töreni ile son buldu. ‘Doğa Okulu Hatırası’ görselinde, gülümseyen yüzler fotoğraf karelerinde yerlerini aldı.