DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ & BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE İŞ'TE KADIN "WOMEN IN ENGINEERING" BAŞLIYOR!

Globalleşen dünyayla beraber, kadınlar iş ve güncel hayatın önemli parçaları olmaya başladılar. Türkiye'deki başarılı kadınları ağırlayıp, onların deneyimlerini ve yaşamlarını paylaşmayı ve gençlere örnek olmayı amaçlayan İş' te Kadın - Women In Engineering etkinliği muhteşem katılımcıları ile başlıyor.

ETİKETLER : iş'te kadın , etkinlik , bilkent üniversitesi , 8 mart , iş dünyası , kadın

İş’te Kadın Oturumları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kendi alanlarında başarılı olmuş kadın konuşmacıları gençler ile buluştururken,  kadınların başarıya ulaşırken çektikleri sıkıntılar konusunda bilgilendirmek, tecrübelerini paylaşmak ve başarıya giden yoldaki püf noktaları anlatmayı amaçlamaktadır.

Doğa Okulları Ankara Kampüsleri'nin desteklediği etkinlikte, iş dünyasında kadınların yaşadığı zorluklar, yönetici konumunda kadın olmak, kadınların azınlıkta olduğu meslek grubundaki kadınlar gibi konular yer alacaktır. Doğa Okulları Ankara Kampüsleri lise öğrencilerinin de katılacağı etkinlik 3 gün sürecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

İş' te Kadın - Women In Engineering Programı:

Cansu Canan Özgen, Habertürk Spikeri (2 Mart 2016 12.40)

Feyza Altun, Avukat (2 Mart 2016 17.40)

Tenzile Koçak, AIHM'de bir Bilkentli (3 Mart 2016 12.40)

Doç. Dr. Bilge Demirköz,  CERN (3 Mart 2016 17.40)

Arzu Aslan Kesimer, Tat Gıda Genel Müdürü (4 Mart 2016 12.40)

Deran Taşkıran,  Boyner CEO ( 4 Mart 2016 17.40)