DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ "GİRİŞİMCİLİK" ETKİNLİĞİ İLE MICROSOFT ANKARA İNOVASYON MERKEZİ'NDE

“Build Your Business”

ETİKETLER : Girişimcilik , inovasyon , seminer , Doğa Okulu akara kampüsleri , stk , Build Your Business , microsoft , etkinlik

Doğa Okulu Ankara Kampüsleri sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve gençlerin bu ekosisteme efektif bir biçimde dahil olabilmesi için Microsoft ile destekleyici yeni bir işbirliği yapıyor.

Proje kapsamında girişimcilik alanında uzman stk, ulusal ve uluslararası kuruluşlar ile lise öğrencilerimizin girişimcilik becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyoruz. Bununla birlikte Microsoft Ankara Ofisi'ndeki İnovasyon Merkezi ile de Türkiye’deki yazılım sektörünün ve start-upların gelişim süreçlerine inkübasyon merkezi olarak destek veriyor ve Microsoft’un onlar için sağladığı fırsatlardan öncelikli olarak yararlanmalarını sağlıyoruz.

22 Mart Pazar Günü Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi ortaklığı ile “Build Your Business” adlı girişimcilik etkinliği bir kariyer seçeneği olarak Girişimcilik teması ile Microsoft Ankara İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

* Girişimcilik fikri olup da, yeterli bilgiye ve deneyime sahip olmadığı için fikrini hayata geçiremeyenler ve eğitim alarak kendini geliştirmek isteyenler,

* Start-up’ını kurmuş, ama iş planlama ve geliştirme süreçleri ile ilgili daha fazla eğitime ve bilgiye ihtiyacı olduğunu düşünenler,

* Microsoft’un ve İnovasyon Merkezi’nin girişimcilere sunduğu olanaklar konusunda bilgi edinmek isteyen girişimci ve girişimci adayı gençler,

12.30- 13.00 Sunum: Microsoft’un İnovasyon Vizyonu ve İnovasyon Merkezi’nin Sağladığı Fırsatlar

Geray Aktimur – Microsoft Türkiye Kamu Çözümleri Satış Müdürü

Eğitim: Emre Özbek - Istanbul Startup Angels Kurucu Ortak

13.00- 13.45 Girişimcilik Nedir?

13.45- 14.15 Ara

14.15- 15.00 Yalın Kanvas Nedir, Nasıl Hazırlanır?

15.00- 16.00 Yalın Kanvas Çalıştayı

16.00- 16.30 Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi ve Kaynaklar

16.30- 16.45 Ara

16.45- 17.45 Deneyim Paylaşımı: Microsoft Ankara İnovasyon Merkezi’ndeki Start-uplar’ın Katılımı ile